Τα νέα μας

“ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ” ΣΤΙΣ 23&24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Η διαχείριση των εκφραστικών μέσων , του σώματος αλλά ακόμη και της φωνής είναι κάτι πολύ σημαντικό και καθόλου αυτονόητο. Ο χώρος γίνεται προσωπικός, τα συναισθήματα χωρούν σε μικρότερες εικόνες και η διάχυση τους απαιτούν άλλη προσέγγιση.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ: “Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΛΛΑΕΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΓΕΝΝΑΤΑ 24 ΚΑΙ 25/2!

Κανένα σεμινάριο δεν θα μας μάθει να παίζουμε καλύτερα , να είμαστε καλύτεροι ηθοποιοί , να γίνουμε πιο έξυπνοι , πιο γρήγοροι , πιο ευφάνταστοι , ωστόσο όσο περισσότερο " προπονούμεθα" τοσο θα βελτιώνουμε τις "επιδόσεις" μας .Το μόνο σεμινάριο ειναι η "πέτρα που κυλάει" . Αυτές οι μέρες λοιπον ,ας είναι μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε πληροφορίες , να μοιραστούμε ερεθίσματα , για ότι αγαπάμε , για ότι μας απασχολεί και για ότι μας γοητεύει . Να μοιραστούμε την πεποίθηση ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες για να βλέπει κανείς τη ζωή και αυτό είναι με έναν τρόπο η Τέχνη η ίδια .

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ 24-25/2 και 2-3/3 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ!

Η ξιφασκία είναι ένα ευγενές άθλημα που απαιτεί ταχύτητα, καλά αντανακλαστικά και εκρηκτικότητα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άθλημα που εντυπωσιάζει και γοητεύει. Πως μπορεί όμως, αυτό να φανεί χρήσιμο στο θέατρο;

Ένα 3 μηνο μαγικό εργαστήριο Σκηνογραφίας με τον Ντέιβιντ Νεγρίν ξεκινά!!!

Το θέατρο είναι ένας χώρος μαγικός… και γίνεται ακόμη πιο μαγικός όταν μπορείς να φτιάξεις έναν νέο μικρόκοσμο με τα δικά σου χέρια και τα δικά σου υλικά. Μία τέτοια μαγική διαδρομή θα περπατήσουμε σε αυτό Εργαστήριο- Σεμινάριο!

Σεμινάριο Υποκριτικής: “Το σώμα του ηθοποιού μέσα από τις τεχνικές K-ZOO” 21 Ιανουαρίου με τον Γ. Καραμίχο

Ένα υπέροχο σεμινάριο με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγητή Υποκριτικής σε μεγάλο αριθμό Σχολών της Ελλάδας στο παρελθόν και πλέον κάτοχο μόνιμης θέσης καθηγητή στη Σχολή της Stella Adler στο Λος Άντζελες, Γιώργο Καραμίχο.

«Ορθοφωνία- Αγωγή του Λόγου» 11 και 18 Φεβρουαρίου με τον Περικλή Μοσχολιδάκη!

Για ακόμη μια φορά, κατόπιν πληθώρας αιτημάτων όσων συμμετείχαν στα προηγούμενα σεμινάρια με τον κύριο Μοσχολιδάκη στη Σχολή μας αλλά και όσων δεν κατόρθωσαν να κατοχυρώσουν παλαιότερα θέση σε αυτά, φιλοξενούμε ένα ακόμα σεμινάριο, που θα σας οδηγήσει ένα βήμα παραπέρα στον ισχυρότατο κόσμο του Λόγου με τη καθοδήγηση του μοναδικού Περικλή Μοσχολιδάκη.

Open Call – 1ο Φεστιβαλ “One way” Μονολόγων

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Έκτη Τέχνη» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως εγκαινιάζει το  Φεστιβάλ One- Way  για όλους εκείνους που αγαπούν τους «μονόδρομους» λέγοντας το δικό τους θεατρικό παραμύθι. 

Δραματική σχολή

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.