ΕΡΓΑΣΤΗΡΙO ΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Ένα ιδιαίτερο εργαστήριο έρχεται να αναδείξει την ομορφιά και την οικεία διάθεση που συντρέχει την ποίηση που τόσο τρομάζει τους νέους και γενικότερα όλους τους ανθρώπους.

Σπουδαίοι δάσκαλοι και ποιητές τονίζουν το συναισθηματικό χαρακτήρα της ποίησης, που συχνά παραμελείται στα σχολεία εις βάρος των πνευματικών αναζητήσεων και εμβάθυνσης. Η ποίηση έγκειται στην ικανότητά της να απεικονίζει διάφορα ανθρώπινα προβλήματα, συναισθήματα , κόσμους σε μία σύντομη και συνεκτική μορφή, προκαλώντας εκπληκτική αποκάλυψη που οδηγεί σε βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες.

Κάθε ποίημα δύναται να είναι μία θεατρική παράσταση και η εμπειρία του θεάτρου διακρίνεται από την πραγματική ζωή και από τη δυνατότητα της να εμπλέκεται μέσα της τόσο η  διάνοια όσο και τα συναισθήματα σε μια αναπαράσταση του νοήματος.

Οι συμμετέχοντες θα μελετήσουν ποιήματα, θα τα αναλύσουν και θα κληθούν  να ζωντανέψουν τον κόσμο που κρύβεται μέσα τους και να τον μετουσιώσουν ~ σε μελλοντικό χρόνο~ σε μία δραματοποιημένη αφήγηση-παράσταση.

Ένα εργαστήριο – ταξίδι στα άδυτα της Ποίησης.

Διάρκεια: 2,5 ώρες /εβδομάδα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα
Δραματική σχολή

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.