ΕΡΓΑΣΤΗΡΙO ΓΡΑΦΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΗΣ

      “Δεν φταίνε τα τετραγωνικά που δεν βολευόμαστε,μα τα υπέρμετρα εγώ μας.”
Αυτό το “εγώ” μας ταλαιπωρεί πολλάκις και στον προφορικό λόγο όσο και στον γραπτό. Όπως δεν μας χωράει ο χρόνος όλα όσα θέλουμε να πούμε από εμάς ή για εμάς, τόσο δεν μας χωράνε οι γραμμές ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας. Δεν φταίνε οι γραμμές γι’αυτό, αλλά η υπέρμετρη ανάγκη μας να αναλύσουμε , να εξηγήσουμε , να “μιλήσουμε” μέσα από τις γραπτές λέξεις μας. Καιρός να μάθουμε να εστιάζουμε στα σημαντικά και να ντύνουμε τις σκέψεις με στοχευμένη γραφή.   
  (βάσια αργέντη)
                                       

                                                                                                    

Στο παρόν εργαστήριο στόχος είναι να μυηθούμε και να εξοικειωθούμε με τις βασικές αρχές και τεχνικές της γραφής. Θα συστηθούμε σε ζητήματα και τάσεις θεωρίας και κριτικής όπως είναι ο Δομισμός, ο Φορμαλισμός και άλλες. Θα ασκηθούμε  στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το συγγραφικό υποκείμενο και θα δούμε κατά πόσον εγείρονται από τις προσωπικές μας επιλογές.

Θα σταθούμε στη δομή πεζού και θεατρικού κειμένου, τους βασικούς όρους που διέπουν τη διαδικασία δημιουργίας τους, όπως τον χρόνο, τον τρόπο αφήγησης, τον χώρο κ.α , και θα αναλύσουμε τη σύνθεση του.

Ένα εργαστήριο που θα ασκηθεί στη συστηματική μύηση και εμβάθυνση του πεζού και θεατρικού λόγου μέσω μιας πολυδιάστατης προσέγγισης. Ένα εργαστήριο για ΟΛΟΥΣ (μικρούς και μεγάλους)

Διάρκεια: 2,5 ώρες /εβδομάδα
Έναρξη: αρχές Δεκεμβρίου για 3 μήνες

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 2105750819 & στο 6982792112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Φόρμα Εγγραφής

Newsletters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ & ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.