ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μεσούσης μιας δύσκολης και αρκετά «φαντασιακής» χρονιάς αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μία νέα σχολή θεάτρου. Μία σχολή «φωλιά», μία σχολή «αγκαλιά για όλους εκείνους που αγαπούν το Θέατρο και ό,τι αυτό καταφέρνει να βάζει στους κόλπους του, με όλες τις αισθήσεις τους.

Το όνειρο για το θέατρο ταξίδευε μέσα μου από τότε που η μνήμη μου κοντοστέκεται πάνω από την αρχή της εφηβείας μου. Τότε που όλα ήταν ροζ και πετούσαν ψηλά. Μέσα στα χρόνια το χρώμα άλλαξε και ο ουρανός αυτού του ονειρικού επαγγέλματος έγινε η δική μου γη.  Θέλησα να δουλέψω, αλλά πρωτίστως να μάθω, να μάθω, να μάθω. Στη συνέχεια να διαβάσω, να εφαρμόσω και να ξανά γυρίσω στο ψάξιμο της γνώσης. Εκεί που τα «σουσούμια» γίνονται πολλά και αποτελούν βασικά εχέγγυα και όπλα για την όποια δημιουργία.

Ξεκινώντας λοιπόν από τη Φιλοσοφική, περνώντας από μεταπτυχιακά, δραματική σχολή, εξειδικεύσεις, επιμορφώσεις, θέατρο και διδασκαλίες, αποφάσισα έχοντας πλάι μου ανθρώπους που με στηρίζουν με όλο τους το είναι και συνεργάτες που θαυμάζω και εκτιμώ να ιδρύσω αυτήν τη ζεστή, δημιουργική φωλιά, την Ανωτέρα  Σχολή Θεάτρου « Έκτη Τέχνη». Μία δραματική σχολή καρδιάς που θα προσπαθήσει να καλύψει όσα περισσότερα από αυτά που  αγγίζουν και αποτελούν την πεμπτουσία του Θεάτρου.

Προφανώς ποτέ δεν φτάνεις στο σημείο εκείνο που νομίζεις πως έχεις κατακτήσει το «παν» της γνώσης. Το αντίθετο. Φτάνεις σε ένα σημείο που συνειδητοποιείς πως μέσα από την διδασκαλία, την μεταλαμπάδευση του πάθους και της αγάπης για το Θέατρο, γίνεσαι και εσύ καλύτερος, ολοκληρώνεσαι. Βρίσκεις την ουσία αυτής της μαγικής τέχνης μέσα από το «μοίρασμα» της ομαδικής συνεργασίας και εμβάθυνσης.

Θα γίνει μία προσπάθεια, η οποία θα ξεκινά από τα βάθη της ψυχής  με παλάμες ενωμένες.

Βάσια Αργέντη
Διευθύντρια Σπουδών
της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Θεάτρου “Έκτη Τέχνη”

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Φόρμα Εγγραφής

Newsletters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ & ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.