ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

Ακροάσεις

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση του να μην ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε την ενδεχόμενη συμμετοχή μας σε μία οντισιόν , ή το πώς να διαχειριστούμε το σύντομο μίας ακρόασης.

Η αλήθεια είναι πως μέσα από μία ακρόαση κανείς δεν δύναται να «κοινωνήσει» όλον τον κόσμο του μέσα σε δέκα λεπτά. Γι’ αυτό μία αξιόλογη προετοιμασία θα επικουρήσει ως προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη Σχολή Θεάτρου “ Έκτη Τέχνη” σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε μία μικρή προετοιμασία για την ακρόαση που θα θελήσετε να συμμετάσχετε. Επιλέγετε κομμάτια, στυλ και ό,τι άλλο χρειάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε ακρόασης. Είτε επαγγελματικής, είτε εκπαιδευτικής.

Η Σχολή μας συνεργάζεται με σπουδαίους δασκάλους της Υποκριτικής Τέχνης , αλλά και με το Ωδείο Έμπνευση (Πετράλωνα & Σαλαμίνα) που διαθέτει αξιόλογους καθηγητές φωνητικής και μουσικής.

Τέλος, η Σχολή Θεάτρου « Έκτη Τέχνη» συνεργάζεται με διάφορες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές και θα ενημερώνει τους μαθητές της για όλες τις ακροάσεις που θα προκύπτουν.

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα

Κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα
Δραματική σχολή

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.